Προσφορά BioTwin Jumbo 3Χ360ml

21,99 €
BioTwin, Φινλανδικό βιολογικά παραγόμενο υγρό καθαρισμού, φύλαξης, λίπανσης και συντήρησης μαλακών φακών επαφής πολλαπλών χρήσεων με υαλουρονικό νάτριο. 3X360ml

Περιεχόμενο: 3Χ360 (1080ml)

Ημ, Λήξεως: 20224 2025

 

Το BioTwin όλα σε ένα, είναι βιολογικά παραγόμενο αλλά και βιολογικά διασπώμενο υγρό καθαρισμού, απολύμανσης και συντήρησης μαλακών φακών επαφής. Αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Φινλανδική ομοσπονδία αλλεργιών και άσθματος φέροντας πιστοποίηση.

 

Περιέχει το πρωτοποριακό συστατικό Twin- Eda XylTm διπλής δράσης (παρέχει λίπανση στους φακούς & απομακρύνει τις επικαθίσεις λιπών & πρωτεινών). Επίσης, περιέχει υαλουρονικό νάτριο το μοναδικό που παράγεται βιοτεχνολογικά - που επιτρέπει την διατήρηση της απαραίτητης υγρασίας στους φακούς επαφής και στα μάτια κατά την διάρκεια χρήσης. 

 

 Το BioTwin όλα σε ένα, είναι υγρό φακών επαφής πολλαπλής χρήσης, Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλακών φακών επαφής, καθώς και για τους φακούς σιλικόνης υδρογέλης. είναι συμβατό με τον ιστό,  εύκολο στην χρήση του, ασφαλές, φιλικό στο περιβάλλον, αλλά κυρίως φιλικά αποδεκτό και συμβατό ακόμα και με τα πιο ευαίσθητα μάτια.

 

Κατασκευάζεται στην Φινλανδία από την PIiloset. H συσκευασία περιέχει αντιστατική θήκη συντήρησης των φακών επαφής. Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου ( 15-30ºC ). Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

 

 

 

Το Piiloset BioTwin (3X360ml) είναι άμεσα διαθέσιμο.