Η Κυπριακή νομοθεσία περί προστασίας του καταναλωτή που είναι προσαρμοσμένη στην Ευρωπαϊκή (Κοινοτική) οδηγία, παρέχει το δικαίωμα επιστροφής/ανταλλάγής άθικτων προϊόντως εντός 14ων ημερών που αυτά περιήλθαν στην κατοχή σας.

 

Σε περίπτωση επιθυμίας επιστροφής, επικοινωνήστε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 70003070, από Ελλάδα στο

697-234-7774 ή από οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα στο 00357 99106000 για να σας κατευθύνουμε για την διαδικασία ή εναλλακτικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 

Ως ημερομηνία παραλαβής θεωρείται η ημερομηνία που υπογράψατε το δελτίο παραλαβής των προϊόντων. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς σε περίπτωση που η επιστροφή οφείλετε σε δική σας υπαιτιότητα.

 

Στους αστιγματικούς και πολυεστιακούς φακούς επαφής ειδικής παραγγελίας εξωτερικού δεν γίνονται δεκτές επιστροφές ή αντικατάσταση.

 

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του δεν πρέπει να έχει αποσφραγισθεί ή να είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, δηλαδή το προϊόν θα πρέπει να είναι κατάλληλο για μεταπώληση.

 

Τα αποσφραγισμένα/ανοιχτά κουτιά φακών επαφής που περιέχουν τις δευτερογενείς συσκευασίες, κυψέλες (blisters) δεν γίνονται αποδεκτά για επιστροφή δεδομένου ό,τι δεν είναι κατάλληλα για μεταπώληση.

 

Περισσότερες πληροφορίες περί των δικαιωμάτων σας ως καταναλωτής σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της ΕΕ μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κυπριακού συνδέσμου προστασίας καταναλωτών πατώντας εδώ.