Διαμένω στην Κύπρο, πώς παραλαμβάνω;

Οι φακοί επαφής στην Κυπριακή επικράτεια παραδίδονται στα χέρια σας μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών ( Courier ).

Σημείωση: Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής ανήκει σε δυσπρόσιτη περιοχή σύμφωνα με τους ανανεωμένους γεωγραφικούς χάρτες διανομής των εταιρειών ταχυμεταφορών ( Courier ), η παραγγελία σας θα προωθηθεί στο πλησιέστερο κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών της περιοχής σας και θα λάβετε σχετική ειδοποίηση.


Η αποστολή θεωρείται ολοκληρωμένη από την στιγμή που θα παραδοθούν τα προϊόντα στα χέρια σας και υπογράψετε στην οθόνη της ηλεκτρονικής συσκευής παραλαβής που τα συνοδεύει.

 

Διαμένω στην Ελλάδα, πώς παραλαμβάνω;

Σε όλη την Ελληνική επικράτεια οι αποστολές μας διαχειρίζονται και παραδίδονται στα χέρια σας από εταιρείες ταχυμεταφορών (Courier)

 

Σημείωση: Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής ανήκει σε δυσπρόσιτη περιοχή η παραγγελία σας θα προωθηθεί στο πλησιέστερο κατάστημα εξυπηρέτησης της περιοχής σας και θα λάβετε σχετική ειδοποίηση.


Διαμένω στην Ευρώπη, πώς παραλαμβάνω;

Σε όλη την Ευρωπαική επικράτεια οι φακοί επαφής παραδίδονται συστημένοι δηλαδή πρέπει να υπογράψετε απαραίτητα κατά την παραλαβή τους. Μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε online την διαδικασία εξέλιξης της αποστολής μέσω του Tracking Number που θα λάβετε με e-mail όταν παραδώσουμε τα προϊόντα στην Cyprus Postal Services, θα πρέπει να Πατήστε εδώ και να πληκτρολογήσετε το Tracking No που λάβατε. Ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι τα προϊόντα να φτάσουν στον προορισμό τους ανέρχεται συνήθως σε 7 εργάσιμες μέρες.

 

*Διαφοροποίηση ως προς τον χρόνο αποστολής υπάρχει σε περίπτωση που η αγορά σας αφορά φακούς επαφής ειδικής παραγγελίας όπως οι αστιγματικοί, οι πολυεστιακοί καθώς και φακοί με υψηλούς βαθμούς διόρθωσης. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο χρόνος αποστολής μπορεί να φτάσει μέχρι και 25 μέρες.