Πολυεστιακοί Φακοί Επαφής

 

Οι πολυεστιακοί φακοί επαφής είναι φακοί που σας επιτρέπουν να τους χρησιμοποιείτε για να βλέπετε τα πάντα, σε οποιαδήποτε απόσταση (κοντά, μακριά, μεσαία απόσταση), χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε κάθε φορά γυαλιά.


Είναι εξαιρετικά χρήσιμοι για όσους χρειάζονται από δύο και πάνω διαφορετικές συνταγές, μιας και επιτρέπουν στον χρήστη να εστιάζει κάθε φορά άμεσα χωρίς να χρειάζεται να φορά κάθε φορά και διαφορετικό ζευγάρι γυαλιών.


Εάν λοιπόν έχετε παρατηρήσει μια δυσκολία στην ανάγνωση βιβλίων, ή δεν μπορείτε πια να περάσετε κλωστή από βελόνα, τότε χρειάζεστε πρεσβυωπικούς φακούς. Τι γίνεται όμως αν παράλληλα δεν εστιάζετε μακριά ή έχετε αδυναμία να εστιάσετε σε μεσαίες αποστάσεις; Η λύση δεν βρίσκεται στο να αλλάζετε φακούς επαφής, ή ζευγάρι γυαλιών κάθε φορά που θέλετε να δείτε καθαρά κάτι. Η λύση βρίσκεται στους πολυεστιακούς φακούς επαφής.


Έτσι όσοι χρειάζεστε γυαλιά για πρεσβυωπία αλλά παράλληλα χρειάζεστε και βοήθεια για να εστιάζετε σε διάφορες αποστάσεις, με τους πολυεστιακούς φακούς επαφής που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα σας λυθούν τα χέρια!


Το κόστος των πολυεστιακών φακών επαφής είναι σχετικά χαμηλό αν σκεφτεί κανείς ότι συνδυάζουν παραπάνω από μια χρήση. Αν προσθέσετε σε αυτό την άνεση στην εφαρμογή, αλλά και την ευκολία στη χρήση, τότε σίγουρα οι πολυεστιακοί φακοί επαφής θα σας κερδίσουν.


Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε τους PureVision Multifocal της Bausch&Lomb οι οποίοι είναι νέας γενιάς Σιλικόνη Υδρογέλης, τους PureVision 2 for Presbyopia της Bausch&Lomb, Σιλικόνης Υδρογέλης με την τεχνολογία υλικού AerGel™, αλλά και τους Air Optix Aqua Multifocal που είναι κατασκευασμένοι με μίγμα σιλικόνης υδρογέλης.


Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να συμπληρώσετε τους βαθμούς που χρειάζεστε και με ένα κλικ θα έχετε τους πολυεστιακούς φακούς σας στην πόρτα σας. Τόσο εύκολα! Σταματήστε ταλαιπωρείστε λοιπόν από συνεχείς αλλαγές γυαλιών ή φακών κάθε φορά που θέλετε να εστιάσετε σε κάτι.

Χρησιμοποιείστε πολυεστιακούς φακούς επαφής και θα δείτε να αλλάζει η ποιότητα της όρασής σας!