Φίλτρο νερού Geyser Euro

39,90 €
Geyser Euro, Ρώσικο φίλτρο νερού βρύσης με τεχνολογία νανοτεχνολογίας. Μικρό, όμορφο, πρακτικό ανθεκτικό με τεράστιες δυνατότητες.

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€.

Δώρο με αγορές άνω των 60€.

Στην Κύπρο μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή ή Paypal. Σε Ελλάδα και Αγγλία Paypal.

GR :697-234-7774 | CY:70003070 | EU:+357-99106000

Περιεχόμενο: 1 συσκευή φίλτρου βρύσης, φίλτρο, αντάπτορες σύνδεσης με την βρύση.

 

Το φίλτρο νερού βρύσης Geyser Euro είναι κατασκευασμένο στην ρωσία απο την Geyser. Χρησιμοποιεί εξελιγμένη τεχνολογία Νανοτεχνολογίας, είναι πρακτικό μιας και η τοποθέτηση μπορεί να γίνει από εσάς σε λιγότερο απο ένα λεπτό (χωρίς να χρειαστείτε εργαλεία ή εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις)

 

Η δυνατότητα φιλτραρίσματος είναι 3,000 λίτρα νερού, ποσότητα που καταναλώνει ένα μέσο νοικοκυριό για πόσιμο καθώς και πλύσιμο φρούτων και λαζανικών σε 6 μήνες. Μετά τους έξι μήνες πολύ απλά αλλάζετε μόνοι σας το ανταλλακτικό με κόστος κτήσης μόλις 15,00 ευρώ και συνεχίετε να απολαμβάνετε καθαρό νερό απαλλαγμένο από οτιδήποτε βλαβερό και επιβαρυντικό για την υγεία σας.

Το Geyser Euro συγκρατεί:

Σωματίδια >0,5-μm 100%
Χλώριο 99%
Μόλυβδος, ψευδάργυρος, κάδμιο, καίσιο 95%
Φυτοφάρμακα 99%
Σίδηρος 90%
Αλουμίνιο 90%
Μικροοργανισμοί, βακτήρια, ιοί

99%

 

 Το φίλτρο νερού Geyser Euro, φέρει πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους οργανισμούς πιστοποίησης παγκοσμίως, όπως Ινστιτούτο Pasteur France, Ερευνητικό Ινστιτούτο Γρίπης Russia, Κέντρο Μικροβιολογικής Ερευνας Πανεπιστήμιο της Ferrara Italy, Διεθνή ομάδα εργαστηρίων για Περιβαλλοντικές μελέτες Sweden.

 

 

Ονομασία: Geyser Euro Water Filter

Κατασκευαστής: Geyser

Χώρα κατασκευής: Ρωσία 

Το φίλτρο νερού βρύσης  Geyser Euro είναι άμεσα διαθέσιμο.