Φακοί επαφής Υπερμετρωπίας

 

Το να μην μπορείς να διακρίνεις επαρκώς αντικείμενα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση λόγω υπερμετρωπίας, πραγματικά μπορεί να αποτελέσει μια δυσάρεστη κατάσταση.

Καθημερινές ενασχολήσεις όπως το διάβασμα και οπτικές εργασίες που απαιτούν λεπτομέρεια μπορούν να γίνουν δύσκολες έως και επίπονες.

Οι φακοί επαφής υπερμετρωπίας έρχονται να δώσουν οριστική λύση στην πολύ συχνή αυτή διαθλαστική ανωμαλία των ματιών και να εξαφανίσουν παράλληλα τα συμπτώματα που την συνοδεύουν όπως κεφαλαλγία, γρήγορη κόπωση των ματιών και δακρύρροια.

Τι έχετε να κερδίσετε με την χρήση φακών υπερμετρωπίας:
1. άμεση αποκατάσταση της κεντρικής όρασης σε κοντινές αποστάσεις
2. καλύτερη περιφερειακή όραση σε σχέση με τα γυαλιά
3. μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο αισθητικό πλεονέκτημα

Η διόρθωση της υπερμετρωπίας γίνεται πλέον μια εύκολη και οικονομική υπόθεση με υψηλής ποιότητας φακούς επαφής από καταξιωμένες επώνυμες μάρκες.

Επιλέξτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας ανάμεσα σε ημερήσιους και μηνιαίους φακούς επαφής της Bausch&Lomb , Alpha Vision, Air Optix, CooperVision κ.α. που καλύπτουν όλους τους βαθμούς υπερμετρωπίας και διαθέτουν παράλληλα δυνατότητα διόρθωσης μικρού αστιγματισμού.

Παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα ειδικά σχεδιασμένους φακούς υπερμετρωπίας για πολύωρη χρήση, που συνδυάζουν άψογα την πρακτικότητα με την διακριτικότητα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Γιατί ότι εσείς βλέπετε μόνο μακριά η Cyprolens το φέρνει..πιο κοντά!