Φακοί Επαφής Σιλικόνης Υδρογέλης

 

Οι φακοί σιλικόνης υδρογέλης είναι η τελευταία λέξη της εξελικτικής τεχνολογίας στους φακούς επαφής.

Πολλοί οφθαλμίατροι και οπτομέτρες ανα τον κόσμο συστήνουν φακούς επαφής σιλικόνης υδρογέλης για περισσότερη άνεση και οφθαλμική υγεία.

Η διαφορά τους με τους κλασικούς φακούς επαφής υδρογέλης είναι ότι επιτρέπουν μέχρι και 5-6 φορές περισσότερο οξυγόνο να περάσει μέσα από τον κερατοειδή του ματιού (μεγαλύτερος δείκτης αεροδιαπερατότητας), συμβάλλοντας έτσι σε ανώτερη ποιοτικά φυσική αίσθηση και άνεση.

Μπορούν να συμβάλλουν στον περιορισμό ή την εξάλειψη ερεθισμών, ανεπιθύμητης φαγούρας καθώς και δακρύρροιας. Ιδανικοί για όσους δουλεύουν σε συνθήκες χαμηλής υγρασίας και για όσους φορούν φακούς πάνω από 12-14 ώρες την ημέρα ή κάνουν παρατεταμένη και διαρκή χρήση για συνεχόμενες μέρες*.

Πολλά μοντέλα σιλικόνης-υδρογέλης έχουν έγκριση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θεραπευτικοί φακοί σε περιπτώσεις τραυματισμού του κερατοειδούς.

Πείτε τέλος σε ερεθισμένα κόκκινα μάτια, ανεπιθύμητη φαγούρα και δάκρυα που θαμπώνουν τους φακούς και εξασφαλίστε σήμερα την υγεία των ματιών σας με τελευταίας γενιάς φακούς επαφής από σιλικόνη, στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Το cyprolens προσφέρει φακούς επαφής σιλικόνης-υδρογέλης με την σφραγίδα αξιοπιστίας των πιο γνωστών εταιρειών του κλάδου όπως Alcon, CooperVision, Bausch&Lomb, Piiloset και Johnson&Johnson.

Αναζητήστε φακούς επαφής από σιλικόνη, όπως Air Opix Aqua, biofinity, Purevision 2, Oasys, Trueye, Moist ημερήσιους ή μηνιαίους, κατάλληλους για διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας ή αστιγματισμού σε πακέτα των 3 ή 6 φακών και επωφεληθείτε από τις συχνές προσφορές μας!

*Σε περίπτωση που κάνετε παρατεταμένη χρήση για συνεχόμενες ημέρες θα πρέπει να το έχει εγκρίνει ο οφθαλμίατρος σας.

Φακοί επαφής Σιλικόνης Υδρογέλης η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.