Μηνιαίοι μυωπίας

 

Οι μηνιαίοι φακοί επαφής συνήθως έχουν διάρκεια χρήσης ένα μήνα από την στιγμή που θα ανοιχθούν, αρκετά φθηνότεροι συγκριτικά με τους ημερήσιους φακούς αποτελούν την δημοφιλέστερη κατηγορία φακών από άποψη πωλήσεων. Είναι η πιο προσιτή εναλλακτική επιλογή για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιούν φακούς επαφής αντί για γυαλιά οράσεως.

Το Cyprolens διαθέτει μηνιαίους φακούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές όπως CooperVision, Alcon, Bausch&Lomb Johnson&Johnson, Mark Ennovy, Piiloset κ.α

Οι Alpha Vision, οι SofLens, οι Biofinity, οι Air Optix Aqua, οι PureVision, οι Biomedics, οι Proclear αποτελούν τα δημοφιλέστερα μοντέλα φακών επαφής και θα τα βρείτε άμεσα διαθέσιμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με τους μηνιαίους φακούς επαφής απαλλάσσεστε από την ανάγκη καθημερινής αγοράς και αντικατάστασης, αρκετά μοντέλα φακών περιέχουν σιλικόνη-υδρογέλη,εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη άνεση για περισσότερες ώρες χρήσης φακών επαφής κατά την διάρκεια της ημέρας.

Υπάρχουν φακοί ασφαιρικής γεωμετρίας HD (High Definition) που προσφέρουν πεντακάθαρη όραση υψηλής ευκρίνειας (ιδιαίτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπως νυχτερινή οδήγηση) με παράλληλα υψηλά επίπεδα ανθεκτικότητας και ενυδάτωσης.

 

 Φακοί επαφής μηνιαίοι, όλοι οι γνωστοί φακοί επαφής, όπως biomedics, Alpha Vision, Essence, Purevision, Proclear, SofLens, biofinity, Air optix,  στις καλύτερες τιμές της αγοράς.