Ημερήσιοι φακοί επαφής

 

Οι ημερήσιοι φακοί επαφής είναι η υγιεινή και βολική επιλογή μας. Ουσιαστικά οι ημερήσιοι φακοί επαφής δεν είναι τίποτε άλλο από φακοί μιας χρήσης που τους βγάζουμε και τους πετάμε στο τέλος της ημέρας χρησιμοποιώντας νέους την επόμενη.


Τα οφέλη που παρέχουν οι ημερήσιοι φακοί επαφής είναι πάρα πολλά, αρκεί να αναλογιστεί κανείς το πόσο σημαντικό είναι από πλευράς υγιεινής να φοράμε κάθε φορά φρέσκους και νέους φακούς. Πολλοί από εμάς λόγω έλλειψης χρόνου δεν ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες για τον καθαρισμό των φακών που μας έχει δώσει ο γιατρός. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται πάνω στους φακούς κατάλοιπα από τα φυσικά μας δάκρυα, τα οποία μας δυσκολεύουν στην όραση και κάνουν τους φακούς μας λιγότερο άνετους.

 

Με τους ημερήσιους φακούς επαφής έχουμε πάντα καθαρή όραση χωρίς να χάνουμε χρόνο στην συντήρηση και στον καθαρισμό τους, άρα είναι και βολικοί και υγιεινοί!

 

Όσον αφορά στο κόστος των ημερησίων φακών επαφής, αυτό διαφέρει ανάλογα τη μάρκα και το υλικό του φακού. Αυτό το είδος των φακών επαφής δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ακριβότερο από τα άλλα είδη όπως πχ τους μηνιαίους φακούς επαφής, γιατί ο χρήστης στην ουσία εξοικονομεί χρήματα από τα προϊόντα καθαρισμού τα οποία θα χρησιμοποιούσε στους άλλους φακούς. Έτσι, οι ημερήσιοι φακοί επαφής είναι αρκετά οικονομικοί και προσιτοί σε όλους.

 

Αν είστε λοιπόν νεαρό άτομο, νέος χρήστης φακών, ή αν κάνετε δυναμικά σπορ, τότε οι ημερήσιοι φακοί επαφής είναι ιδανικοί για εσάς! Μπορείτε να τους πάρετε μαζί σας στα ταξίδια και τις διακοπές σας και να ξεγνοιάσετε από τον καθαρισμό και τη συντήρησή τους, ή να τους χρησιμοποιήσετε όταν αθλείστε και να μην σας νοιάξει η φθορά.

 

Οι ημερήσιοι φακοί επαφής είναι ιδανικοί για όλες τις ηλικίες και για κάθε είδους χρήση. Εύκολοι, άνετοι, γρήγοροι στη χρήση, θα γίνουν το αγαπημένο σας αξεσουάρ.

Οι φακοί επαφής μιας χρήσης παρέχουν άνεση, καθαρή όραση και ελευθερία κινήσεων χωρίς να χρειάζονται συντήρηση ή καθαρισμό. Ιδανικοί για νεαρές ηλικίες ή νέους χρήστες φακών επαφής, για τις διακοπές, για τα ταξίδια, για όσους κάνουν δυναμικά σπορ κ.α..