Προσφορά 2Χ3 Biofinity Cooper Vision

28,90 €
Biofinity, Φακοί επαφής Σιλικόνης Υδρογέλης μυωπίας, Ιδανικοί για παρατεταμένη χρήση, ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Υλικό κατασκευής Comfilcon A. Προσφορά 2Χ3
A Κουτί
Β Κουτί

 

Περιεχόμενο: 2Χ3 Φακοί 

Ημ, Λήξεως: 20252026 / 2027

 

Φακοί επαφής Σιλικόνης Υδρογέλης τρίτης γενιάς biofinity της CooperVision, ίσως οι πιο άνετοι μαλακοί φακοί επαφής μηνιαίας αντικατάστασης που παρουσίασε ποτέ η εξελικτική τεχνολογία.

 

Ιδανικοί για χρήστες υψηλών απαιτήσεων, χρήστες που υποφέρουν από ξηροφθαλμία ή με ευαισθησία στα μάτια, χρησιμοποιούν για πολλές ώρες τους φακούς επαφής, εργάζονται μπροστά από οθόνη υπολογιστή ή σε περιβάλλον με τεχνητές κλιματολογικές συνθήκες.

 

Περιέχουν το φυσικά υδρόφιλο υλικό ΑQUAFORM το οποίο αποτελεί αποκλειστική καινοτομία της CooperVision. Το υλικό αυτό  έχει την ικανότητα να διατηρεί την ενυδάτωση καθ'όλη τη διάρκεια χρήσης, προσφέροντας πραγματικά κορυφαία άνεση στον χρήστη.

 

Με κορυφαίο δείκτη διαπερατότητας (δείκτης Dk/t = 160) συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στην καλύτερη υγιεινή και οξυγόνωση των ματιών καθώς και την ελαχιστοποίηση των ερεθισμών. Ο προηγμένος σχεδιασμός της πίσω επιφάνειας του φακού καθώς και τα στρογγυλεμένα άκρα δίνουν ακόμα περισσότερη άνεση.

 

Βελτιώνουν αισθητά την όραση το βράδυ σε όλους τους χρήστες και ειδικότερα σε χρήστες με χαμηλό αστιγματισμό. Αξιοσημείωτη επίσης είναι η χαμηλή γωνία διαβροχής (30°) που έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη κατανομή των δακρύων. Συγκαταλέγεται στους καλύτερους φακούς επαφής που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά.

 

 

 

 

 

 Οι Biofinity είναι άμεσα διαθέσιμοι.

BC: 8.6  DIA: 14.0

Κατασκευαστής: CooperVision

Προέλευση: Ηνωμένο Βασίλειο

Αντικατάσταση: Μηνιαία  

Υλικό κατασκευής: Comfilcon A