Έγχρωμοι φακοί επαφής

Οι έγχρωμοι φακοί επαφής σας επιτρέπουν να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας και να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ για κάθε ώρα της ημέρας, για κάθε περίσταση και για κάθε διάθεση!

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε τις γνωστότερες μάρκες έγχρωμων φακών επαφής, ώστε να επιλέξετε τον ιδανικό για εσάς, είτε χρειάζεστε μυωπικό φακό είτε απλά διακοσμητικό.

Οι έγχρωμοι φακοί επαφής που διαθέτουμε, είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να μιμούνται με φυσικότητα τα χρώματα της ίριδας η οποία αποτελείται από πολύχρωμα σχήματα και μικρές γραμμές.

Επιλέξτε έγχρωμους διακοσμητικούς φακούς επαφής Freshlook colorblends. Αλλάζουν το χρώμα των ματιών σας με φυσικό τρόπο μιας και συνδυάζουν τρία χρώματα σε ένα και επιπλέον διαθέτουν περίγραμμα το οποίο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη φυσική απόδοση του τελικού αποτελέσματος.

Επιπλέον, οι συγκεκριμένοι φακοί είναι άνετοι στην εφαρμογή τους και διαθέτουν φίλτρο προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία UV, παρέχοντας έτσι έξτρα προστασία στα μάτια σας, πάντα σε συνδυασμό με γυαλιά ηλίου.

Τους έγχρωμους φακούς επαφής Freshlook colorblends θα τους βρείτε επίσης σε εμάς και σε μυωπικούς. Έτσι όχι μόνο θα μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας χρησιμοποιώντας τους, αλλά θα μπορείτε να διορθώσετε και τη μυωπία σας, εύκολα, άνετα και γρήγορα.

Όπως και οι διακοσμητικοί φακοί, έτσι και οι έγχρωμοι μυωπικοί φακοί επαφής είναι διαθέσιμοι με φίλτρο προστασίας UV, είναι μαλακοί, διαθέτουν περίγραμμα και συνδυάζουν τρία χρώματα σε ένα για τέλειο φυσικό αποτέλεσμα.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε επίσης και τους μαλακούς φακούς επαφής σιλικόνης υδρογέλης Air Optix FreshLook της Alcon. Οι συγκεκριμένοι φακοί είναι ιδανικοί για την φυσική αλλαγή του χρώματος των ματιών σας και παράλληλα την διόρθωση της μυωπίας. Επίσης είναι μηνιαίας αντικατάστασης και εύκολοι στην εφαρμογή τους.

Δοκιμάστε τους και θα εκπλαγείτε από το τελικό αποτέλεσμα.
Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε, να είστε σίγουροι ότι με τους έγχρωμους φακούς επαφής που διαθέτουμε θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι!