Σε περίπτωση που τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της αγοράς επιλέγετε την αντικαταβολή (ισχύει για την Κύπρο) ή κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό (ισχύει για την Ελλάδα/Ευρώπη) δεν χρειάζεται να κάνετε χρήση της κάρτας σας.

Στην περίπτωση που τρόπο πληρωμής επιλέγετε την πληρωμή μέσω PayPal τότε αυτόματα ανακατευθύνεστε από την Cyprolens.com.cy στο διαδικτυακό περιβάλλον της PayPal όπου ολοκληρώνετε την αγορά σας με απόλυτη ασφάλεια. 

Όλες οι πληροφορίες που πληκτρολογείτε όπως (αριθμός κάρτας,CVV2, ημερομηνία λήξεως κτλ) μεταδίδονται / μεταφέρονται και διεκπεραιώνονται σε κρυπτογραφημένη μορφή SSL encryption (256-bit encryption) το οποίο εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των στοιχείων της κάρτας σας.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί σήμερα το υψηλότερο standard προστασίας συναλλαγών στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση ηλεκτρονικών καταστημάτων στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Μία κρυπτογραφημένη επικοινωνία SSL απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό της αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό της αποδοχής.

Για την επαλήθευση του πιστοποιητικού ασφαλείας μας μεταβείτε στο κάτω δεξιό μέρος της ιστοσελίδας μας και κάντε "κλίκ" στο πράσινο λογότυπο Godaddy ή εναλλακτικά πατήστε εδώ